Cyber Monday

Se de beste Cyber Monday-tilbudene

Vi har samlet våre favoritter blant gamingtilbudene, og oppdaterer fortløpende.

1: Spillkonsoller og spill
2: Mus, tastatur, headset og skjermer
3: Datamaskiner og komponenter
4: Utgåtte tilbud

Tilbudsuka Black Week er i gang, og akkurat som tidligere år ser vi små og store tilbud dukke opp i både nettbutikker og på kjøpesentrene.

For vår del er det særlig tilbud på spillkonsoller, spillutstyr og selvfølgelig spillene i seg selv vi er mest interesserte i.

Vi i Gamer.no-redaksjonen skal holde utkikk hver dag og plukke frem de tilbudene vi synes er best, og oppdaterer denne artikkelen daglig med nye tilbud. Det har blitt såpass mange gode tilbud etter hvert, at vi har fordelt salgene i en rekke ulike kategorier, utover fire sider.

Kriteriene vi legger til grunn er i all hovedsak hvor stort avslag du får på produktet, og om det er et godt produkt. I tillegg viser vi prisutviklingsgrafen fra Prisguiden.no sånn at du kan se hvordan prisutviklingen har vært for produktet. Det er ikke alle tilbudene som er rekordlave, men vi trekker frem en del som har lavere pris enn gjennomsnitt. Ofte har enkeltbutikker hatt storsalg for å tømme lager, slik at produktene fremdeles er billige nå, selv om de ikke ligger til desidert laveste pris.

Oppdateringshistorikk

Vis mer

Tirsdag:

La til Xbox One X 1TB, Komplett Gamer Premium a175, Oculus Rift S/Quest og Logitech G305.

Onsdag:

La til SteelSeries Rival 600, Nintendo Switch, RAGE 2, The Divison 2, nye AOC-tilbud og HyperX Cloud Alpha S. Oppdatert pris på G502.

Torsdag:

La til Logitech G513 Carbon, Oculus Quest 128 GB / Oculus GO 32 GB, FIFA 20, Need for Speed Heat, Red Dead Redemption 2, Mortal Kombat 11, AC Odyssey og God of War.

Fredag:

La til Nvidia RTX 2080 Ti, HyperX Cloud Flight, Asus ROG Strix RTX 2060/2070/2080 Gaming OC, SteelSeries Apex 7, HTC Vive Cosmos, SteelSeries Arctis Pro Wireless, Spider-Man, Ghost Recon Breakpoint, Days Gone, PlayStation 4 Pro og Intel Core i7-9700k / i5-9600KF / i9-9900KF.

Søndag:

Oppdatert pris på HTC Vive Cosmos.

I tillegg kan du ta en titt i vår Black Friday-seksjon som vi har laget i samarbeid med Prisguiden.no. Den oppdateres kontinuerlig, og viser de største avslagene på spillprodukter basert på hvor mye de koster ellers.
(obs: trafikk til Prisguiden.no via Gamer.no tjener vi penger på)

Ser du et tilbud på et spillprodukt eller et spill du synes er helt fantastisk må du gjerne tipse om det i kommentarfeltet.

I tillegg er det verdt å huske at det kjøres på med tilbud på PlayStation Store, Xbox Store og Steam, samt et hav av andre digitale plattformer også, så det er mye å hente der også.

Utgåtte tilbud er flyttet til siste side. Det kan være greit å ta en kikk på hva som ligger der, for produktene kan fort komme på nye tilbud på Cyber Monday.

Våre favoritter blant dagens tilbud er Logitech G513 Carbon, SteelSeries Apex 7, Xbox One S 1 Tb All-digital, Nvidia GeForce RTX 2080 Ti, Asus ROG Strix Gaming OC-skjermkortene, Logitech G502 Hero, AOC CQ32G1, HyperX Cloud Flight, HyperX Cloud Alpha S og Audeze Mobius.

Les også: Ekspertenes Black Friday-tips »

Spillkonsoller på tilbud

Xbox One S 1 TB All-digital (hvit)

Les også
Test: MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio

Pris de siste månedene: Mellom 1790 og 2190 kroner
Tilbudspris: 999 kroner

Se beste pris på Xbox One S 1 TB All-digital hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Prisguiden.no

I vår kom nyheten om at Microsoft slipper en heldigital Xbox One. Denne er i praksis identisk med en vanlig Xbox One S, med unntak av at den ikke har diskdrev.

Her er det altså ikke noen støtte for 4K Blu-ray, men dersom en ikke har behov for det, er det lite å si på denne prisen. I og med at den nye Xbox-konsollen bare er litt over ett år unna, virker det som Microsoft vil kvitte seg med lagervarer. Det er sjeldent vi ser så voldsomme kutt i pris som dette.

For en tusenlapp kan dette være den perfekte julegaven til poden, eller en glimrende ekstrakonsoll til å ha på soverommet når fjernsynet i stua er opptatt. CDON hiver med Sea of Thieves, Forza Horizon 3 og Minecraft i pakken. Solid tilbud.

HTC Vive Cosmos

Pris de siste månedene: 8690

Tilbudspris: 6999

HTC

Se beste pris på HTC Vive Cosmos hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

HTC Vive Cosmos er sist ut i rekken av VR-headset fra HTC, og følger i samme spor som Oculus med å fjerne behovet for basestasjoner.

Oppløsningen har økt med 88 prosent fra første Vive, og ligger nå på 2880 x 1700 piksel, som også er noe bedre enn Vive Pro. Cosmos er også kompatibel med Vive Wireless Adapter, slik at du kan få en trådløs opplevelse om du ønsker – til en ganske så stiv pris.

Den nye modellen lar deg flippe opp skjermen, litt på samme måte som en sveisemaske. Slik kan du enkelt ta den av for å tørke litt svette. Da slipper du å måtte styre med reimer og ymse, som har en tendens til å dra deg ut av opplevelsen. Cosmos kommer også med noen fancy nye kontrollere, som bruker lys til å sørge for at sporingen skjer rett.

Nok en gang er det Elkjøp som fyrer på med en solid rabatt, men en bør være litt obs ved kjøp av Vive Cosmos. Mange sier at en trenger et særdeles godt belyst rom for at sporingen skal fungere rett, og det er også en del som har slitt med krasjing og andre tekniske problemer.

PlayStation 4 Pro

Pris de siste månedene: Mellom 3289 og 3990 kroner

Tilbudspris: 2990 Black Friday. 3079 etter

Se beste pris på PlayStation 4 Pro hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Det har gått tre år siden den oppgraderte versjonen av PlayStation 4 kom ut, blant annet med støtte for spill og video i 4K. Det ble en forholdsvis vaklende start for PlayStation 4 Pro på grunn av litt manglende ytelse og en til dels elendig vifte. Undertegnedes eksemplar har fremdeles en tendens til å slå over i jetmotor-modus når den sliter med å kjøre noe.

Sony har likevel vært langt bedre enn Microsoft på å sikre egne spill denne konsollgenerasjonen, og muligheten til å oppleve spill som The Last of Us og God of War i 4K er ikke til å forakte. De aller fleste spill har fått en eller annen oppgradering for Pro, om det så er oppskalert 4K med «checkerboard»-rendering, eller en 1440p-modus.

Nå som prisen på Xbox One X er gått såpass mye ned byr den på langt mer ytelse for pengene, men det må en selvsagt balansere opp mot et noe svakere spillbibliotek. Det at PlayStation 4 Pro bare så vidt dipper ned på 2000-tallet er egentlig en smule skuffende, for den har bare gått 1000 kroner ned i pris siden lanseringen. Det er ikke rare greiene på tre år.

Les hele anmeldelsen av PlayStation 4 Pro her »

Xbox One X 1TB med spill

Pris de siste månedene: Mellom 3290 og 3990 kroner
Tilbudspris: 3290 kroner

Se beste pris på Xbox One X 1 TB hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Xbox One X er den kraftigste spillkonsollen penger kan kjøpe. For de som er ute etter å oppleve spill i 4K, men ikke helt har råd til en toppspekka spill-PC, er Xbox One X veien å gå. Denne er betydelig kraftigere enn PlayStation 4 Pro, og har heller ikke den samme flymotor-viften.

Prisen har gjerne vært det som har gjort folk skeptiske til å kjøpe Xbox One X. Selv om den er betydelig billigere enn en spill-PC, er 5000 kroner mye penger for en konsoll. Nå får du den til 3290 kroner, med enten Star Wars: Jedi Fallen Order, Gears 5 eller Forza Horizon 4 – avhengig av hvilken butikk du kjøper fra.

Riktig nok har konsollen vært langt billigere før. I mai kjørte Elkjøp en stor kampanje der de dumpet prisen helt ned til 2333 kroner. Det er ikke utenkelig at vi ser slike priser snart, spesielt med tanke på at det kommer en ny konsoll i slutten av 2020.

Selv om 3290 er en del under snittprisen, ville vi hatt litt is i magen og ventet til fredag med å kjøpe. Det blir nok et bedre tilbud. Eventuelt kan en følge med i romjuls- eller nyttårssalgene. Vi hiver det med i artikkelen for syns skyld, men ikke vær for kjapp på avtrekkeren her.

Les vår test av Xbox One X »

Oculus Quest 64 GB

Pris de siste månedene: 4799 kroner
Tilbudspris: 4595 kroner

Se beste pris på Oculus Quest 64 GB hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Inntoget av Virtual Reality har putret og gått i noen år nå, uten at de helt store spillopplevelsene har vist seg. Med annonsering av Half-Life: Alyx vil nok VR få nytt liv, og vesentlig mer interesse.

For de som ikke vil bruke all verden på PC til VR, er Oculus Quest et godt alternativ. Med Quest trenger du verken PC eller mobil for å oppleve VR, og forskjellen opp til «vanlig» VR er langt mindre enn en skulle tro.

Quest byr på en OLED-skjerm med oppdateringsfrekvens på 72 hertz og som matcher oppløsningen til HTV Vive Pro på 1440x1600 piksler for hvert øye. Opplevelsen kommer naturligvis litt an på hva type spill du kjører, men noen av de mest morsomme spillene slik som Beat Saber, SUPERHOT og Fruit Ninja VR kjører silkemykt på Oculus Quest.

Håndkontrollene er ikke så langt unna de som kommer med Oculus Rift S, og det at sporingen av Quest skjer internt, og ikke med eksterne basestasjoner, er et stort pluss. Skal du flytte opplegget opp fra kjelleren til stua for å vise VR til noen venner, slipper du alt styret med å drasse på datamaskin, basestasjoner og ledninger.

Oculus Quest 128 GB-versjonen er også satt ned. Sjekk pris på Prisguiden »

Det samme er Oculus Go 32 GB »

(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Spill på tilbud

FIFA 20 (PlayStation 4 og Xbox One)

Pris de siste månedene: Mellom 449 og 598 kroner
Tilbudspris:
329 kroner

Se beste pris på FIFA 20 (PlayStation 4) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på FIFA 20 (Xbox One) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Årets runde med FIFA var et frisk pust i den etter hvert særdeles lange serien. Nytt innhold, blant annet velutført gatefotball, gjorde at anmelderen vår endte opp med å gi spillet 9 av 10 mulige poeng.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«Så er spørsmålet: Er dette det beste FIFA-spillet til nå? Jeg har helt ærlig ikke peiling. Det er for mange av dem, og det er litt for enkelt å kalle det nyeste innslaget for det beste. Jeg er imidlertid bombesikker på at det er veldig lenge siden jeg har hatt det så gøy med et FIFA-spill. Det er så mye å gjøre, alt er litt mer smidig og enklere enn før, og det er enorm valgfrihet i banespill og i spillet ellers.

Volta er en liten genistrek som gir FIFA-veteraner og nye spillere en annerledes måte å spille spillet på. Volta er også en perfekt unnskyldning for å ta noen runder som en del av en sosial kveld med venner og familie. Gatefotballen er rett og slett perfekt for fest, men den er samtidig dyp nok til at det åpner for intense, tekniske oppgjør mellom hardbarkede spillere.

FIFA 20 er rett og slett en herlig festpakke som gjør så og si alt riktig – laget med mye mer overskudd og kjærlighet enn hva vi har blitt vant med de siste årene.»

Les hele anmeldelsen av FIFA 20 »

Red Dead Redemption 2 (PC)

Pris de siste månedene: Mellom 551 og 599 kroner
Tilbudspris:
419

Se beste pris på Red Dead Redemption 2 (PC) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Rockstars westereventyr Red Dead Redemption 2 kom nylig ut på PC, og er allerede på tilbud. Dersom du, som oss, irriterte deg litt over kontrollene i konsollversjonen, kan du hive deg på den nye versjonen på PC.

Spillet kommer ut på Steam neste uke, 5. desember, så rabatten gjelder altså bare versjonen til Rockstars egen spillbutikk.

Konsollutgavene er også på salg, men det er mulig at det kommer enda større rabatt på fredag.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«Fra et kvalitetsperspektiv er det rett å slett umulig å ikke legge merke til hvor eksepsjonelt bra Red Dead Redemption 2 faktisk er. Det tar flere skritt videre for både sjangeren det representerer, men også for spillmediet som helhet.

I korte trekk er det snakk om en uovertruffent god, givende og interessant spillopplevelse, og når alt et sagt og gjort føles det som om man har gjennomført en lang, omfattende og virkelig reise – fra snødekte tinder til gråtunge industrikjerner. Dette er rett og slett et spill man bare må bare er nødt til å oppleve for seg selv, og da tilgir man at jaktingen er litt komplisert, at man rir veldig mye hest og at noen historieoppdrag føles litt uviktige. Det er helheten som er stjernen i Red Dead Redemption 2, og den er helt fenomenal.»

Les hele anmeldelsen av Red Dead Redemption 2 »

Need for Speed Heat

Pris de siste månedene: Mellom 449 og 598 kroner
Tilbudspris:
379

Se beste pris på Need for Speed Heat (PlayStation 4) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Need for Speed Heat (Xbox One) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Need for Speed Heat (PC) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Det er lenge siden Need for Speed virkelig har imponert anmelderkorpset. Årets innslag i serien prøvde derfor å gå tilbake til seriens røtter, og hentet inspirasjon fra spill som Need for Speed Underground og Need for Speed Most Wanted – med moderat suksess.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«Need for Speed Heat gjør veldig mye riktig: Det har en slående visuell stil hvor neon, kveldmørke og regnskyll utgjør en fremragende enhet; dynamikken mellom lovlydig racing på dagtid og spinnville politiløp på natten er svært spennende; og universet er stort og fylt med massevis av innhold for den kjøreglade.

Likevel føles det stadig som om det er noe som mangler, og etter endt gjennomspilling av den snaut 15 timer lange historien, er det lite som frister meg tilbake til Palm City. Spillet har rett og slett ikke det lille ekstra som skal til for å skille det fra røkla, og det faller dermed i skyggen av andre, bedre bilspill.

Likefremt står jeg ved at dette er det beste Need for Speed-spillet på mange, mange år, og er vi riktig heldige, benytter Ghost Games seg av det de har lært her for å lage et enda bedre spill neste gang. Enn så lenge er Need for Speed Heat mer enn godt nok – spesielt hvis du har savnet et skikkelig gatebilspill.»

Les hele anmeldelsen av Need for Speed Heat »

Days Gone

Pris de siste månedene: Mellom 359 og 549 kroner

Tilbudspris: 249

Se beste pris på Days Gone hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Days Gone så lenge ut som et særdeles interessant nyblikk på zombiesjangeren, men nådde ikke helt opp da det kom ut i mars. Nå er det likevel ute til halv pris – og vel så det, så de som gikk glipp av spillet kan gjerne ta seg en motorsykkeltur nå.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«Days Gone gjør ingenting spesielt dårlig — faktisk liker jeg mange av spillets ideer svært godt, og en håndfull av figurene man får stifte bekjentskap med er riktig så spennende — men dessverre er mye av det spillet gjør så smertefullt middelmådig og lite elegant at det er umulig å overse det.

Det som i utgangspunktet kan virke som en forfriskende og høybudsjettert vri på klassiske overlevelsesspill, viser seg etter hvert som en ganske så tradisjonell og tidvis svært uinspirert avart av mange langt bedre spill. Mad Max takler postapokalypser, kulter og kamper på liv og død bedre, Dying Light har bedre zombier, og det skorter ikke akkurat på bunnsolide åpen verden-spill i disse dager.

Til sammenligning er Days Gone et helt ålreit spill. Det har som sagt mange gode ideer, spennende progresjon, et knippe fantastisk realiserte figurer og en fortelling som evner å engasjere kraftig i perioder, men opplevelsen er altfor lang for sitt eget beste og helheten er rett og slett ikke polert nok.»

Les hele anmeldelsen av Days Gone her »

God of War (PlayStation 4)

Pris de siste månedene: Mellom 198 og 449 kroner
Tilbudspris: 129 kroner

Se beste pris på God of War hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

God of War på PlayStation 4 markerte en helt ny vending for Kratos, med et fokus på en mer somber historie. Vi likte action-eventyret svært godt, og ga det toppkarakter her på Gamer.no.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«God of War er så nærme man kommer en perfekt blanding av rolle- og actionspill som mulig. For om ikke egentilpasning av rustninger og våpen er nok, har vi også blitt skjenket et forrykende engasjerende kampsystem. Reisen Kratos og Atreus setter ut på er fylt til randen av fysiske så vel som mentale utfordringer, og slik hever God of War seg over sine forgjengere mange ganger. Det er i det hele tatt utrolig hvor langt God of War har kommet siden sist hva fortelling, verdensbygging og figurer angår. At det i tillegg komplimenteres med mysterier, utfordringer og svært mye annet å gjøre mens man forsøker å innfri et kjært familiemedlems ønske, er ikke annet enn imponerende.

God of War er ikke perfekt, men du verden for en mesterlig, eventyrlig, engasjerende, og mektig opplevelse vi har fått. Om du har hatt høye forhåpninger til denne norrøne fortellingen i norskinspirerte forhold ledet an av selveste spøkelset fra Sparta, er det bare å glede seg. God of War er tilbake, sterkere, dypere, og bedre enn noen sinne.»

Les hele anmeldelsen av God of War »

Mortal Kombat 11

Pris de siste månedene: Mellom 329 og 398 kroner
Tilbudspris:
199

Se beste pris på Mortal Kombat 11 (PlayStation 4) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Mortal Kombat 11 (Xbox One) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Mortal Kombat 11 (PC) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Slåssespillene Mortal Kombat er kjent for sin brutale stil, med latterlig overdrevne animasjoner. Noe vi alle koser oss godt med. Det blir neppe noe Shakespeare-nivå på historien, men Mortal Combat leverer langt bedre enn andre slåssespill. Her får du god, gammeldags action i bøtter og spann.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«Mortal Kombat 11 er et solid og vellaget slåssespill. Det er masse fansservice for de som har fulgt serien opp igjennom årene, men samtidig sier det hjertelig velkommen til nye spillere. Opplæringsmodulen i spillet er suveren, der den går fra helt enkelt til superdetaljerte beskrivelser og øvelser i kampsystem og hvordan alt henger sammen.

Mortal Kombat 11 for Xbox.

Historiedelen er enda bedre enn den har vært før, og utviklerne viser nok en gang at de er kongene på haugen når det kommer til å fortelle historier i slåssespill. Ansiktsanimasjoner er suverene, dialogene er bra og historien passer utmerket til universet. Utover dette har du masse ekstra innhold å spille alene, når du gjør ferdig historien.

Og her kommer spillets største svakhet i hvor lang tid du må bruke på å få stæsj og utstyr til figurene dine. Dårlig balansert og lite givende akkurat nå. Da er det mer moro å spille online mot andre, med en nettkode som fungerer bra, stabile servere og masse spillmodi å velge mellom.

Mortal Kombat 11 er rett og slett bunnsolid, nesten fra start til slutt.»

Les hele anmeldelsen av Mortal Kombat 11 »

Ghost Recon Breakpoint (PlayStation 4 og Xbox One)

Pris de siste månedene: Mellom 379 og 598 kroner
Tilbudspris: 249 kroner

Se beste pris på Ghost Recon Breakpoint (PlayStation 4) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Ghost Recon Breakpoint (Xbox One) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Ghost Recon Wildlands hadde en noe vaklende start, men ivrige utviklere holdt liv i spillet og fikset det meste over tid. Det virker som Breakpoint har fått litt det samme utgangspunktet, om enda verre enn Wildslands.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«Det er ikke det at det ikke fungerer som det skal, det er det faktum at alt du gjør, samler inn, låser opp med erfaringspoeng eller endrer på, til syvende og sist har null og niks å si. Da føles det mer som om de har limt en hel haug med spillsystemer på en kjerne som egentlig, helt separat, fungerer ganske så bra. Et loot-system i et spill der alle våpen uansett dreper en fiende med et skudd kjennes meningsløst, og de aller beste våpnene i spillet har så små bonuser på seg at det er så godt som ikke merkbart.

Historien er heller ikke bra nok for seg selv, og til tross for at Jon Bernthal er kul nok han, så redder det ikke en middelmådig historie på noen som helst måte. Og nesten alt av stemmeskuespill og dialoger er i beste fall helt ok, ofte dårlig.

Det rare er da at på toppen av alt dette jeg ikke liker, som er ganske store deler av spillet, så er det fortsatt periodevis moro å planlegge og gjennomføre operasjoner og angrep mot baser og bygninger. Jeg skulle bare ønske at Ubisoft turte å findyrke denne taktiske delen av Ghost Recon, og tørre å se litt utenfor den åpen verden-oppskriften de tydeligvis føler de må følge med alle spillene sine

Les hele anmeldelsen av Ghost Recon Breakpoint »

Assassin's Creed Odyssey (PlayStation 4 og Xbox One)

Pris de siste månedene: Mellom 249 og 379 kroner
Tilbudspris: 189 kroner

Se beste pris på Assassin's Creed Odyssey (PlayStation 4) hos Prisguiden.no »
Se beste pris på Assassin's Creed Odyssey (Xbox One) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Assassin's Creed Odyssey er støpt i samme form som forgjengeren Assassin's Creed Origins. Den store åpne verdenen byr på mer enn nok godt til å holde på interessen.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«Jeg klarer liksom ikke å ikke like det, til tross for de mange irritasjonsmomentene og de regelrett svake delene av spillet. Kampsystemet er veldig klønete til tider, nivåsprangene gir av og til ikke mening (spesielt mot slutten av spillet) og en hel del av det utviklerne har lånt fra Middle-earth-universet er gjort mye bedre der, men det meste annet Odyssey gjør, gjør det på en så utrolig sjarmerende måte.

Historien er interessant, det er utrolig mye å se på og oppdage, den nye «exploration»-modusen gjør oppdragene langt mer interaktive enn tidligere, snikingen er bunnsolid, mange av figurene (inkludert Alexios) har massevis av personlighet, og universet er massivt og griselekkert.

Spesielt sistnevnte, den herlige gjengivelsen av antikkens Hellas, er nok det som gjør opplevelsen så utrolig givende og unik. Dette er et spennende og vakkert spillunivers, og for hver ting jeg ser og oppdager, liker jeg spillet mer og mer.

På mange måter er nok opplevelsen veldig lik fjorårets Assassin's Creed-spill, men det er noe spesielt med gamle Grekenland som får meg til å like dette mye bedre enn det jeg erfart av Origins. Det er vanskelig å sette fingeren på det, men det er nok en fin blanding av gudene, mytene og den generelle estetikken som virkelig taler til meg – hvem ved sine fulle fem er det vel som ikke vil klatre på rumpa til Zeus, bryte håndbak med den nemeanske løven og seile inn i hjertet av et herlig, fargerikt og marmorbelagt Attika.»

Les hele anmeldelsen av Assassin's Creed Odyssey »

Spider-Man (PlayStation 4)

Pris de siste månedene: Mellom 99 kroner og 498 kroner
Tilbudspris: 169 kroner

Se beste pris på Spider-Man hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Spider-Man ble et av de hyggeligste lyspunktene i 2018. Med Ratchet & Clank-utviklerne i Insomniac fikk vi servert et lekent og lettspilt sandkassespill der det var en fryd å ta på seg edderkopptrikåen og bekjempe skurker av forskjellig art.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«Den åpne verdenen har kanskje ikke all verden til personlighet, men det man gjør her – selve spillbarheten og gleden av å løpe langs vegger, svinge seg langs hustak og dingle fra lyktestolper – er altså av så enormt høy klasse at det blåser jeg rett og slett i.

Dette gjelder også for spillets kampsystem, som til tross for å være en ganske blå kopi av slåssingen i Rocksteadys Arkham-spill, føles merkbart annerledes. Som en følge av dette tar det litt tid å bli vant med måten edderkoppen slåss på, men når dette først er på plass, kaster man seg fra fiende til fiende med den største selvfølge.

Historien er også av den raske og smidige slaget – den varer overraskende lenge og har mye kjøtt på beinet, men rekker likevel aldri å bli kjedelig (til tross for en del forutsigbare vendinger og handlingsforløp). Noen monotone sekvenser er det riktignok, med sideoppdrag som godt kunne vært litt mer involverte og et par snikesekvenser som helst burde vært enda mer tilfredsstillende, men sett over ett er dette likevel bare småplukk.

Det er rett og slett skikkelig gøy å være Spider-Man, og det er en frase jeg ikke har kunnet ytre på snart 15 år.»

Les hele anmeldelsen av Spider-Man »

RAGE 2 (PC, PlayStation 4 og Xbox One)

Pris de siste månedene: Mellom 292 og 474 kroner
Tilbudspris:
169 kroner

Se beste pris på RAGE 2 (PS4) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på RAGE 2 (Xbox One) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Bethesdas oppfølger til 2011-spillet Rage var neppe noe mange av oss ventet på, men kom og gjorde det helt greit i vår. Skytespillet henter inspirasjon fra andre titler som Doom og Mad Max, og kommer med en stor, åpen verden og en del interessante spillmekanismer.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«Rage 2 er i det hele tatt en nærmere eksakt blanding av Bethesdas versjon av Doom og Avalanches Mad Max – men dette er ikke nødvendigvis bare gode nyheter. Det fører nemlig til at Rage 2 fremstår som noe som ikke bare er gjort før, men som jeg aktivt har vært borte i tidligere; selv spillingen minner om noe dratt rett ut av Doom. Rage 2, utenom evnene man tilegner seg, er så grunt som et åpent verden-spill kan bli, til tross for vakker grafikk og et i utgangspunktet kult premiss. Verre blir det av at man ofte møter på tekniske feil.

Likhetene til tross reddes spillet av slående digg skyting og noen kule evner, men selv om effektene er kule og bad ass-vibbene slår inn, føler jeg aldri helt på suget om å måtte fortsette på grunn av skytingen selv. Og når kampene blir gamle, har ikke Rage 2 stort mer å by på. Det er veldig leit, for hadde den morsomme skytingen og de kule evnene blitt kombinert med interessante figurer og en dypere verden som tok seg selv noe mer seriøst, kunne dette blitt noe ordentlig bra.

Er du på jakt etter et spill hvor skyting er livet og du ikke bryr deg om stort annet, kan nok dette være et godt pust i bakken. Hvis ikke, er det nok lite i Rage 2 som vil kunne holde på interessen din i mer enn et par timer.»

Les hele anmeldelsen av RAGE 2 her »

The Divison 2 (PlayStation 4 og Xbox One)

Pris de siste månedene: Mellom 99 og 369 kroner
Tilbudspris:
99 kroner

Se beste pris på The Divison 2 (PS4) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på The Divison 2 (Xbox One) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Mange ble skuffet over slippet til The Divison i 2016. Spillet fremstod som uferdig, med gjentakende oppdrag, svake kamper mot andre spillere og et hav av tekniske problemer. Selv om utviklingen gikk sin gang og det meste ble fikset, skulle årets oppfølger takle tilbakemeldingene som kom for det første spillet – noe det stort sett klarte.

Fra konklusjonen i vår anmeldelse:

«Det er veldig mye spill i The Division 2, og veldig mye av det er bra. Massive og Ubisoft ser ut til å ha sett på hva som funket og ikke i forgjengeren, tilbakemeldinger på innhold de laget og patchet inn etter slippdato, og tatt med mye av dette i The Division 2.

Historien er anonym og skuffende, med små glimt av kvalitet her og der, men ikke nok til at det ikke trekker ned. Den beste historien finner du i nivådesign, både Washington DC som helhet, men også i små detaljer i både hoved- og sideoppdrag. Detaljnivået og variasjonen i områdene er enormt bra, og blant spillets aller største styrker.

Totalt sett så er The Division 2 en meget god oppfølger, som viser at utviklerne har hørt og sett hva spillerbasen deres vil og ikke vil ha, og tatt hensyn til dette i utviklingen. Det er masse innhold her, både underveis og når du endelig kommer opp til maks nivå. Jeg koser meg gløgg i USA's hovedstad, og jeg kommer nok til å gjøre det en god stund framover også.»

Les hele anmeldelsen av The Division 2 »

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
1: Spillkonsoller og spill
2: Mus, tastatur, headset og skjermer
3: Datamaskiner og komponenter
4: Utgåtte tilbud

Siste fra forsiden