Se 3D-film i egen stue med PS3

Se 3D-film i egen stue med PS3

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Sony har vært tidlig ute med å vise interesse for den stereoskopiske teknologien, og etter sin forrige 3D-oppdatering i april har flere tredimensjonale spillutgaver blitt sluppet, deriblant Wipeout HD og Super Stardust HD.

Satsingen fortsetter, og i Tokyo kunngjorde Sony nå at den neste firmware-pakken til PS3 vil gjøre konsollen om til en vaskeekte 3D-blu-ray-spiller. Oppdateringen slippes den 21. september.

Dermed trenger du altså kun en 3D-TV og et par av de fancy lukkerbrillene før du kan gjenoppleve Avatar-følelsen i ditt eget hjem, i alle fall når 3D-versjonen av filmen slippes. Foreløpig finnes det dessverre bare et fåtall blu-ray-titler på markedet som støtter teknologien.

Men om du allerede har skaffet deg det øvrige utstyret for å kunne kjøre spill i steroskopisk 3D, er det sikkert smart å hente ned oppdateringen for å forberede seg til en forhåpentligvis stor mengde fremtidige filmtitler.

Sony har også kunngjort at flere ev deres kommende spilltitler vil ha 3D-støtte, inkludert Killzone 3 og den nylig annonserte Team Ico-samlingen.

Les også: Team Ico-samling gis ut i 2011
Les også: Anmeldelse: Playstation Move
Se også: Trailer: Killzone 3

(Kilde: Gamespot)

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen