Se Assassin's Creed: Bloodlines i aksjon

Se Assassin's Creed: Bloodlines i aksjon

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

I Assassin's Creed: Bloodlines gjør middelaldermorderen Altair sin debut på Sonys håndholdte konsoll. Spillet viderefører historien til hovedpersonen fra det første spillet, i motsetning til Assassin's Creed 2 som kommer til Playstation 3, Xbox 360 og PC og handler om overklassegutten Ezio.

Ubisoft har sendt oss et intervju med Frederic Lefrancois, som er produsent for spillet, samt noen nye bilder og en video fra spillet, som unektelig ser lekkert ut. Videoen ser du selv nedenfor:Videoen forteller oss at Bloodlines leder Altair til Kypros, der han jakter på tempelridderne som nå har trukket seg tilbake fra Det Hellige Land til Kypros. På Kypros undertrykker tempelridderne lokalbefolkningen, og Altair hjelper motstandsbevegelsen med å stanse overgrepene og drepe lederne for tempelridderordenen. Fri fra Al Mualims innflytelse er Altair nå mer nysgjerrig og undersøkende, og klok av skade stoler han mindre på andre.

Lefrancois kan fortelle at Bloodlines vil kaste lys over koblingen mellom Assassin's Creed og Assassin's Creed 2. Videre sier han at spillet vil gjengi opplevelsen fra forløperen, med en grad av bevegelsesfrihet som ingen før har produsert på PSP. Spillet skal i tillegg inneholde åtte nye oppdragstyper, og skal gjøre det mulig å overføre opplåsbart innhold som våpen og lignende mellom Assassin's Creed 2 på PS3 og Assassin's Creed: Bloodlines på PSP.

Assassin's Creed: Bloodlines skal etter planen slippes før jul i år, eksklusivt til PSP. Skjermbilder ser du nedenfor:

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen