Second Sight kommer til PC

PS2-versjonen av Second Sight viste seg å være en svært fornøyelig affære, og i omtalen her på Gamer.no fikk spillet karakteren åtte. Det fikk blant annet skryt for en solid og medrivende historie, et spillkonsept som åpner for eksperimentering og kreativitet, smått geniale kontrollforbedringer i en vanskelig konsollsjanger og en forfriskende innfallsvinkel til noe så tradisjonelt som et snikespill.

Du spiller John Vattic, som våkner opp i et mystisk laboratorium, hvor det viser seg at han har vært utsatt for medisinske eksperimenter. Disse eksperimentene har gitt ham mektige psykiske evner. Selv husker han ingenting av det som har skjedd, men det blir raskt klart at noen ønsker å se ham død og begravet. Ved hjelp av de nye evnene hans må han prøve å finne ut hva som har skjedd, hvem som prøver å drepe ham og hvordan han kan finne en løsning på denne håpløse situasjonen.

Nå har Codemasters kunngjort at spillet også kommer til PC, og dermed blir dette det første PC-spillet noensinne fra Free Radical Design. Om du ikke har skaffet deg en av konsollutgavene kan du se frem til at PC-versjonen lanseres i november. For mer informasjon om dette spennende spillet kan du lese omtalen, som du finner ved å følge lenken nederst på siden.

Second Sight

Windows
Slippdato: 4. februar 2005
Sjanger: Action
Utvikler: Free Radical Design
Utgiver: Codemasters

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen