Sega-spill gjør comeback

Sega har en lang historie og ansvaret for en rekke klassiske arkadespill som har slukt mynter fra tusenvis av mennesker verden over. Nå planlegger de å samle åtte av disse på én DVD-plate, og gi den ut for PS2. Den europeiske lanseringen av Sega Classics Collection er satt til 28. oktober i år.

Et av de største spillene på denne pakken må være Golden Axe, kamspillet hvor tre hardbarkede helter må ut i kamp mot den nådeløse Death = Adder (hvorfor han har et likhetstegn i navnet sitt har alltid vært litt uklart). Gameplayet tilbyr blant annet kamp på ryggen til forskjellige dinosaurer massevis av kule bevegelser.

Det klassiske bilspillet OutRun fortjener også å nevnes, med sin kombinasjon av herlig musikk og tidløst gameplay. Et annet bilspill i pakken er Monaco GP, der du får prøve deg som Formel 1-fører. De som liker å tenke kan kose seg med hjernetrimspillet Columns (som minner litt om Tetris), mens actionfanatikere kan glede seg over Space Harrier, som hadde svært imponerende 3D-grafikk da det kom ut på åttitallet.

De to siste spillene i pakken er Fantasy Zone og Tant R & Bonanza Bros. Førstnevnte går ut på å sanke sammen kronestykker, mens sistnevnte er en samling 40 minispill for opp til tre spillere.

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen