SEGA Rally

Nyversjonen av SEGAs klassiske rallyspill har fått mye god kritikk. Omtalen på Gamer.no konkluderte med at dette er et bilspill du lett kan plukke opp å ha det moro med, samtidig som det også belønner øvelse og perfeksjonistisk spilling.

SEGA har allerede lansert en demo av spillet, i samarbeid med et tysk bilblad. Nå har de besluttet seg for å gi ut nok en demo, og denne kommer med dobbelt så mye innhold som den første.

I den nylanserte demoen får du sladde deg gjennom to baner i «quick race»-modus. Den ene foregår i spillets fargerike "canyon"-miljø, mens den andre er en sølete jungelbane.

Den nye SEGA Rally-demoen gir deg også muligheten til å ta del i den evige rallyrivaliseringen mellom Subaru og Mitsubishi. Modellene som står til din disposisjon er Mitsubishi Evo IX FQ3 og Subaru Impreza STi Spec C type RA.

Demoens installasjonsfil er på 958 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen