Sega sikrer seg Children of the Nile

Tilted Mill er et utviklingsselskap som består av veteraner fra Impressions Games, den nå nedlagte utvikleren bak Pharaoah og Caesar-seriene. Nå er de i ferd med å bygge opp en ny spillserie, som de kaller Immortal Cities. Det første spillet i denne serien er Immortal Cities: Children of the Nile, hvor spilleren får rollen som byplanlegger og borgermester i det gamle Egypt.

Spillet kommer med den samme dybden vi forventer av skaperne av Impressions sine bybyggerspill, men her er det hele tatt ett ekstra steg mot realismen. Hver enkelt innbygger har nemlig sitt eget lille liv og sine egne gjøremål i byen din, slik at spillet nesten kan sammenlignes med en kjempemessig versjon av The Sims.

I motsetning til de fleste andre spill i sjangeren kommer Children of the Nile med rimelig detaljert 3D-grafikk, slik at i stedet for å titte på grafer og statistikk kan du bevege kameraet helt inn på de individuelle bygningene for å finne ut hvordan beslutningene dine fungerer i praksis.

Sega planlegger å gi ut spillet i november. For mer informasjon kan du besøke spillets offisielle nettsted, ved å følge lenken under reklamebanneret.

Children of the Nile

Windows
Slippdato: 4. februar 2005
Sjanger: Strategi
Utvikler: Tilted Mill Entertainment
Utgiver: SEGA Europe

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen