Segas store E3-kunngjøring

Den store kunngjøringen fra Sega var nemlig at de skal distribuere The Matrix Online, MMORPG-spillet fra Monolith og Warner Interactive, som tidligere ble droppet av Ubisoft. Dermed ble alle håp om at Sega skulle kunngjøre en ny Sega-konsoll knust, og selv om det faktum at Sega ekspanderer inn i MMORPG-sjangeren på PC er en viktig nyhet i seg selv, er det vanskelig å komme bort i fra at vi hadde ventet noe litt mer spennende fra den tradisjonsrike japanske giganten.

The Matrix Online er et MMORPG-spill hvor handlingen er lagt til Matrix-universet, og spillet virker svært interessant for tilhengere online-rollespill og filmtrilogien. Som kjent har MMORPG-spill en tendens til å foregå i fantasy-universer med orker, troll og drager, og det er alltid forfriskende å se spill som gjør noe litt annerledes. I The Matrix Online vil mesteparten av handlingen foregå i et enormt bylandskap, og kampen står mellom tre fraksjoner: Opprørerne, maskinene og merovingianerne.

The Matrix Online skal etter planen lanseres i november i år. Vi kommer vil komme tilbake med mer informasjon om spillet på et senere tidspunkt.

The Matrix Online

Windows
Slippdato: 8. april 2005
Sjanger: Massivt online
Utvikler: Monolith Productions
Utgiver: SEGA Europe

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen