Sid Meier's Pirates! er ferdigutviklet

Det som kan kalles en hybrid mellom actionspill, rollespill og strategispill er nå ferdig utviklet og godkjent. Atari lanserer spillet 3. desember, og sørger dermed for å ha tittelen klar til julehandelen. Vinterkulden kan trygt isoleres med disse blodheite piratene.

I Sid Meier's Pirates! tar du rollen som en piratkaptein i Karibien på det 17. århundre hvor du utforsker langstrakte hav, utkjemper farefulle sjøslag og gjennomfører spennende dueller. Du begynner som en lavt rangert pirat-wannabe, og derfra jobber du deg oppover. Forhåpentligvis ender du opp som en fryktet pirat, gjerne med øyelapp og treben.

Utviklerne lover flere nye muligheter, samt forbedringer av mulighetene man hadde i originalen. Sid Meier's Pirates! kjører også på en ny spillmotor som i følge utviklerne vil levere spektakulær 3D-grafikk og nydelig surroundlyd. Andre spill som bruker Gamebryo-motoren er storspill som Morrowind og Dark Age of Camelot.

Spillet vil også komme i en spesialutgave med masse bonusmateriale, blant annet en Sid Meier's Pirates!-t-skjorte og et kart over spillverdenen. Vi kommer tilbake vår vurdering av spillet så snart spillet blir tilgjenglig på piratmarkedet. Yarr!

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen