Silent Storm: Sentinels

Silent Storm er et turbasert strategispill som foregår under andre verdenskrig, hvor du kontrollerer en liten, men slagkraftig, gruppe soldater på oppdrag bak fiendens linjer. Spillet er i full 3D, og kommer med fullstendig ødeleggbare omgivelser, noe som påvirker gameplayet i svært stor grad. I tillegg inneholder spillet fremtredende rollespillelementer og en ikke-lineær kampanje. Vi gav spillet karakteren åtte, og omtalen kan du finne ved å følge lenken under.

Silent Storm: Sentinels er den første (og sannsynligvis eneste) ekspansjonspakken til spillet, og foregår i tiden etter andre verdenskrig. Det viser seg at den ondsinnede organisasjonen Thor's Hammer (som også skapte problemer i originalspillet) er på ferde igjen, og målet deres er totalt verdensherredømme. Dette har fått en gruppe spesialtrente soldater fra begge sider av krigen til å slå seg sammen i en hemmelig styrke, hvis mål det er å hindre Thor's Hammer i å få gjennomført planene sine.

Dette introduserer nye elementer til gameplayet. Organisasjonen du spiller for har en egen økonomi, og for å få penger må du utføre oppdrag på vegene av forskjellige land. I tillegg kan du plukke med deg våpen og utstyr fra slagmarken som du kan bruke til å fylle opp lagrene dine, eller selge dem for å hyre bedre leiesoldater eller kjøpe informasjon. Dessuten må du drive teknologisk forskning for å få bedre utstyr etter hvert.

Den engelskspråklige demoen av Silent Storm: Sentinels er på 296.5 MB, og inneholder tre oppdrag ("Eliminate informers", "Protect captured Sentinels" og "Search the abandoned mine for valuable documents"). Du kan laste den ned herfra:

Silent Storm: Sentinels

Windows
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Strategi
Utvikler: Nival Interactive
Utgiver: JoWooD

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen