Singularity må vike for hype-gigant

Singularity må vike for hype-gigant

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Singularity har lenge vært bekreftet med utslippsdato sent i år. Nå viser det seg at spillets utgiver, Activision, ikke vil at spillet skal konkurrere mot en annen Activision-tittel, Modern Warfare 2.

- All den oppmerksomheten Infinity Wards Modern Warfare 2 fikk på E3 overgikk våre forventninger. Vi har derfor bestemt oss for å flytte Ravens actiontittel, Singularity, fra 2009 til første kvartal 2010, sa Activision i en pressemelding.

- Vi tror det er en større mulighet for å etablere det nye, grensesprengende actionspillet som en må-ha tittel i første kvartal 2010, og dermed rydde veien slik at Modern Warfare 2 kan dominere salgsperioden før jul, la de til.

Om det er et smart trekk vil tiden vise.

Singularity utvikles av Raven Software, og er en førstepersons-skyter der du kan manipulere tiden på flere forskjellige måter, det være seg å skru tiden fremover for å få en lås til å ruste, eller skru den tilbake for å bringe en bro tilbake til brukbar stand. Det skal også være mulig å åpne vinduer til andre tidsperioder, og derfra skal du kunne hente ut gjenstander for å løse de gåtene som måtte oppstå.

Bildet på toppen er en sammensetting av flere bilder som viser samme sted, til forskjellig tid.

(Kilde: Shacknews)

Call of Duty: Modern Warfare 2

PS3
Slippdato: 10. november 2009
Sjanger: Action
Utvikler: Infinity Ward
Utgiver: Activision Blizzard

Kommentarer (15)

Forsiden akkurat nå

Til toppen