Finalenerver under kontroll.
Finalenerver under kontroll.

Skarp Buzz-hjerne til Spania

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Lørdag gikk NM i Buzz av stabelen på Aker Brygge. Der møtte 20 glupe finalister som hadde kvalifisert seg over PSN til dyst med en porsjon flaks, raske fingre og enda raskere hjernebølger.

Værgudene var i det lunefulle hjørnet, og etter noen solfulle kvart- og semifinaler truet høylydte skyer de fire finalistene.

Fra venstre: Andreas Bjerkvik fra Bergen,
Rune Sageflåt fra Oslo,
Øyvind Sørensen fra Vettre og
Heikki Henriksen fra Trondheim.
Fra venstre: Andreas Bjerkvik fra Bergen, Rune Sageflåt fra Oslo, Øyvind Sørensen fra Vettre og Heikki Henriksen fra Trondheim.

Ulydene skremte muligens noen tilskuere, men finalistene lot seg ikke rokke. Etter en nervepirrende runde gikk Rune Sageflåt seirende ut. Dermed er det Rune som skal forsvare Norges ære i Buzz World Championship. VM-et finner sted i Bunol, Spania, i slutten av august, hvor vinneren ikke bare kan smykke seg med en verdensmestertittel, men også kan vinne en Mini Clubman-bil.

Spillverket ønsker Rune lykke til!

Sony PlayStation 3 80 GB

Buzz! Norgesmester

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen