Skyt monstre i "virkeligheten"

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

System Flaw er navnet på et kommende førstepersons-skytespill for DSi som skal utnytte kamerafunksjonen på en helt unik måte.

Nyskapende monsterdreping

I spillet skal du ved hjelp av en radar jakte på romvesener som du kun kan se via kameraet på DSi'en. For å finne dem må du bevege deg rundt i virkelige omgivelser til udyrene dukker opp.

Deretter må du sørge for å få dem i siktet med kameraet og skyte dem med selve DSi'en, som brukes som våpenet. Spillet har 100 nivåer og skulle dermed ha nok monstre å bryne seg på.

System Flaw benytter noe som kalles 360-graders "optical flow", som er en slags bevegelsessensitiv teknologi som hittil ikke er utnyttet i håndholdte spill og som muliggjør dette spesielle konseptet.

Spillet er allerede blitt hyllet for sin nyskapende idé, og fikk en "beste innovasjon"-nominasjon av den franske videospill-organisasjonen AFJV.

System Flaw lanseres i USA denne uken og slippes i Europa i februar.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen