Slik blir flerspilleren i GTA: Chinatown Wars

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Flerspilleren kommer med både den klassiske deathmatch, samt samarbeidsmodus som lar deg spille sammen med andre over DS-ens WiFi. Spillet vil komme med såkalte ”stats” bundet opp mot Rockstar Social Club. Her kan du holde oversikt over fremgangen din mens du sloss, skyter og stjeler deg framover i GTAs underverden. Systemet kommer også med en oversikt over de mest suksessfulle (les: brutale) gangsterne, slik at du vet hvem motstanderne er.

Spillet vil også komme med en ny funksjon for enkeltspilleren, en såkalt ”replay”-funksjon som lar deg spille igjennom samme oppdraget flere ganger. Nøyaktig hvordan dette blir å fungere er enda ukjent.

Ellers lover Rockstar en episk historie, massevis av ekstraoppdrag og småspill, samt de klassiske skjulte pakkene.

Chinatown Wars har slippdato 20. Mars. Om det virker uutholdelig lenge kan du trøste deg med at en trailer for spillet er lovet rett rundt hjørnet.

(Kilde: nintendoeverything.com)

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen