Smakebit av Empire: Total War

Smakebit av Empire: Total War

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Sega annonserte nylig at en demo for høyt avventende Empire: Total War vil slippes på Steam-nettverket i dag. Tidspunktet er satt til klokken 5, ergo rekker du akkurat å hive i deg middagen før du gyver løs på spillingen.

Demoen vil inneholde to slag, hvor du selv sloss som det britiske imperiet mot amerikanerne i The Battle of Brandywine Creek, og mot franskmennene i The Battle of Lagos.

Empire: Total War vil bli det siste tilskuddet i den svært solide Total War-serien. For mange er Empire: Total War det mest spennende strategispillet i år, forventingene er altså svært høye.

Total War-serien beskrives som svært dype og grundige strategispill, hvor hvert element må klaffe for en sikker seier. Nytt for serien, og hovedfokuset i Empire vil være sjøslag - angivelig noen av de mest spektakulære vi har sett til dags dato. I ettermiddag kan du finne ut om påstanden holder vann.

(Kilde:strategyinformer.com)

Empire: Total War

Windows
Slippdato: 4. mars 2009
Sjanger: Strategi, Taktisk
Utvikler: Creative Assembly
Utgiver: SEGA Europe

Kommentarer (26)

Forsiden akkurat nå

Til toppen