Snart kan du rocke med Beatles

Snart kan du rocke med Beatles

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Musikkspill er en gullgruve. De finnes i uttallige varianter, versjoner og iterasjoner, og spilles av alle og enhver. De som kanskje har fått den største biten av kaka er folka bak varemerket Guitar Hero. Harmonix, som lagde de to første spillene i serien, ble tvunget til å komme opp med noe nytt etter at storutgiver Activision kjøpte opp Guitar Hero-navnet og satte utvikleren Neversoft til å ta serien videre.

Og pionerene slo til igjen, lanseringen av Rock Band var en braksuksess. Nå var det ikke bare spillere med gitarister i magen som fikk utfolde seg musikalsk, også trommer og sang var en del av spillopplevelsen.

Musikkspill basert på ett band fikk vi først se med Guitar Hero: Aerosmith, som tok i bruk spillmotoren til Guitar Hero 3. For kort tid siden ble det kjent at et nytt Rock Band med Beatles som hovedband var på vei, Beatles: Rock Band ser det ut til at spillet skal hete. Sanglisten er ikke ennå kjent, men med bandets betraktelige diskografi er det lite tvil om at Harmonix har nok å velge i.

Nå er innholdet og prisen på den fullstendige pakken klar. 199 € er den veiledende prisen i Europa, og i denne pakken får du, i tillegg til spillet:
- En replika (kopi, i virkelig størrelse) av Paul McCartneys Hoffner-bassgitar.
- Trommesett inspirert av Ringo Starrs egne preferanser.
- Mikron og mikrofonstativ.
Og litt ennå uspesifisert ekstrastæsj som kjøpere av den begrensede versjonen får.


(Kilde: CvG)

Rock Band

X360
Slippdato: 18. september 2008
Sjanger: Festspill, Musikk/rytme
Utvikler: Harmonix
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen