SOE kunngjør Cash Money Chaos

Sony Online Entertainment har nå kunngjort Cash Money Chaos for PSP, et actionfylt arkade-skytespill der du må skyte deg vei gjennom over 50 brett fulle av alt fra muterte bondeknøler og hissige gorillaer til gale klovner og høner fra rommet. Bakteppet for handlingen er et utenomjordisk TV-show, og kulissene du må skyte deg gjennom består av alt fra sirkustelt til middelalderbyer og ekle sumper.

Spillet skal være ekstremt raskt, samtidig som skjermen fylles av horder med fiender som må meies ned for fote. Spillet tillater 360-graders kontroll av spillfiguren din, og du får selvfølgelig mulighet til å plukke med deg en hel haug av bonuser og ekstravåpen. Det viktigste er imidlertid å sikre at du får med deg alle pengene som ligger strødd rundt i de mange brettene.

I tillegg til to enspillermoduser loves vi en omfattende flerspillerdel. Her kan opp til fire spillere samarbeide mot hærskarer av datastyrte motstandere, og spillet støtter dessuten flerspillerkamper hvor opp til åtte spillere kan kjempe mot hverandre samtidig. Det blir mulig å spille både over nettet og lokalt, trådløst nettverk.

Ellers loves vi et heftig metall-soundtrack, blodig grafikk, uendelig gjenspillingsverdi og mye mer. Cash Money Chaos skal etter planen lanseres i løpet av første kvartal neste år, og kommer kun til PSP. Mer informasjon finner du på spillets nylanserte nettsted.

Cash Guns Chaos

PSP
Slippdato: Andre kvartal 2007
Sjanger: Action
Utvikler: Sony Online Entertainment
Utgiver: SCEE

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen