Sonic på Nintendo Wii

Bak arbeidstittelen Sonic Wild Fire skjuler deg seg et nytt Wii-eksklusivt Sonic-spill. Vi blir lovet et intenst plattformspill, som kombinerer den rabiate krabatens hurtighet med et kontrollsystem skreddersydd for Wii-kontrolleren. Spillet blir dessuten Sonics første soloeventyr siden det opprinnelige Sonic The Hedgehog fra 1991.

Slemminger har stjålet de siste sidene i en av historiene i 1001 natt. Hva er da mer naturlig enn at Sonic gjenskaper det tapte? På din ferd i historiebokens verden får du frese mellom palmetrær, glinsende oaser og skjelvende steinsøyler. Rundt omkring i verdenen finner du dessuten områder som må aktiveres for å utføre nye triks og stunt.

Ved hjelp av Wii-kontrolleren skal spillopplevelsen bli friere og mer intuitiv enn noen gang tidligere. Kontrolleren holdes horisontalt med to hender, og Sonic styres ved å lene den til sidene for å svinge, skyve den fremover for å angripe, og så videre. Spillet vil dessuten inneholde en rekke minispill som er skreddersydd for den nye kontrolleren. Disse kan du spille alene eller med venner.

Sonic Wild Fire ventes å treffe butikkhyllene over hele verden en gang i 2007.

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen