Sony lager ny håndkontroll?

Sony lager ny håndkontroll?

Kampen om det lettere publikummet spisser seg til hvis både Microsoft og Sony kaster seg etter Nintendo Wii for å øke salgstallene. Skal vi tro ryktene er begge bestemt på at essensen av Wii-suksessen er å finne i håndkontrolleren.

Ryktene omkring Newton-kontrolleren til Xbox 360 oversvømte internett for noen uker tilbake, uten at det foreløpig har kommet en bekreftelse. Nå står Playstation 3 for tur. Gamesindustry.biz meldte sent i forrige uke via sikre kilder at Sony jobber med en todelt, bevegelsesfølsom kontroller som skal fungere på samme måte som Wii-kontrolleren.

Det er etter sigende ikke klart når kontrolleren blir offisielt annonsert, men fungerende enheter skal allerede ha blitt sendt ut til nære utviklere slik at de kan begynne å utvikle spill som benytter seg av den.

Sixaxis-kontrolleren (som følger med Playstation 3 i dag) er også bevegelsesfølsom, men langt mindre enn Wii-kontrolleren. Per i dag venter vi i Europa på den nye Dualshock 3-kontrolleren, hvor ristefunksjonen som Sixaxis manglet, er gjeninnsatt. Nå ser det altså ut som om vi får nok en kontroll å forholde oss til, og spillmessen E3 i juli vil nok være en fin anledning til å offentliggjøre noe slikt.

Sony PlayStation 3 60 GB

Sony PlayStation 3 40 GB

Kommentarer (56)

Forsiden akkurat nå

Til toppen