Spellborn får slippdato

Spellborn får slippdato

Det massive nettspillet The Chronicles of Spellborn har vært under utvikling i over fire år, og nå er det endelig klart til å entre rampelyset og konkurrere mot de mange andre titlene i sjangeren som fyller markedet.

Se en demonstrasjon av Spellborn

Vis større

Se en demonstrasjon av Spellborn.


27. november slippes spillet i Europa, noe som kanskje er en litt uheldig dato siden det da kommer i kjølvannet til Blizzards nyeste World of Warcraft-tilleggspakke.

Spellborn foregår i et merkelig univers hvor bruddstykker av gamle verdener svever rundt i en magisk storm. I tillegg til å utforske disse miniatyrverdenene får spillere også muligheten til å gjenoppleve fortiden og besøke verdenene slik de en gang var.

Vi loves et aktiv og spennende kampsystem med elementer fra både massive nettspill og tredjepersonsskytespill. Det er selvsagt nok av blodtørstige monstre å bekjempe, samt andre spillere å konkurrere mot.

Et særtrekk som skiller Spellborn fra mange andre massive nettspill er at klærne og rustningene du bruker ikke påvirker statistikkene dine, så du kan kle deg som du vil uten å måtte bry deg om hvordan det påvirker angrepsstyrken eller forsvaret ditt.

Spellborn kjører på en eldre versjon av Epics Unreal-motor, og utgiver hevder spillet byr på lekker grafikk med mye detaljer.

Hvis du vil vite mer om The Chronicles of Spellborn kan du sjekke den offisielle nettsiden.

The Chronicles of Spellborn

Windows
Slippdato: 27. november 2008
Sjanger: Massivt online
Utvikler: Khaeon
Utgiver: Frogster Interactive Pictures

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen