Spennende nytt fra Vivendi

Nettstedet Gamasutra har gravd opp massevis av spennende informasjon fra Vivendi Universal Games. Først og fremst fortelles det litt om selskapet planer for Xbox Live Arcade - i løpet av dette året vil de gi ut Megaforce og 3D Ultra Mini Golf for systemet, og til neste år får klassikeren The Incredible Machine en Xbox Live Arcade-versjon.

3D Ultra Mini Golf kommer også til PC, og Vivendi har flere prosjekter for Xbox Live Arcade og PC under utvikling. Blant annet får vi et Battlestar Galactica-spill, en nyversjon av det klassiske flyspillet Red Baron. I tillegg jobbes det med Crash Online, et PC-basert onlinespill i Crash Bandicoot-franchisen.

En annen spennende sak er at Vivendi samarbeider med Double Fine Productions, skaperne av det fabelaktige plattformeventyret Psychonauts. Vi vet ingen ting om det nye spillet deres, men Double Fine-sjef Tim Schafer har tidligere fortalt at prosjektet de jobber med kommer til å bli enda sprøere enn Psychonauts var.

Etter alle disse gladnyhetene, er det kanskje på sin plass å avslutte med litt dårlig nytt: Vivendi har valgt å utsette skytespillet Timeshift for PC og Xbox 360. Kjetil Walseth, markedsjef i Vivendis norske avdeling forteller:

- Vivendi Games overtok tittelen Timeshift med tanke på å innarbeide en ny FPS-franchise og etablere denne som et satsningsområde i Sierra-katalogen. Vi er fortsatt dedikert til denne visjonen, og valget med å utsette tittelen til 2007 er tatt for å kunne gi Timeshift tid og ressurser for å nå sitt fulle potensial.

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen