Spill Arma II og vinn Arma II

Spill Arma II og vinn Arma II

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Arma II, den spirituelle oppfølgeren til Armed Assault nærmer seg butikkhyllene med stormskritt. Spillet, som best kan beskrives som en krigssimulator, lar spillere tre inn i rollen som soldat under en fiktiv konflikt i det likeså fiktive landet Chernarus.

Utviklerne lover at spillet skal være hyperrealistisk og den mest troverdige krigsopplevelsen opplevd i spillform så langt. Med tanke på hvor mange som trykket forgjengeren til sine hjerter er det trolig at dette er en påstand som langt på vei vil stemme.

For å markere slippdatoen 19. juni har nå utviklerne snekret sammen en mini-variant av spillet i form av et flashspill. Flashspillet, som riktignok er nokså enkelt og overfladisk, lar spillere få en liten smakebit på hva som venter i Arma II. Det mest spennende med flashspillet er dog at alle som deltar vil få muligheten til å delta i en konkurranse hvor man kan vinne kopier av fullversjonen.

Det er gratis å delta i konkurransen, men for å vinne må du komme deg på topp 2-lista. Flashspillet kan startes fra spillets hjemmeside.

(Kilde: Pressemelding)

ArmA II

Windows
Slippdato: 26. juni 2009
Sjanger: Simulator, Taktisk
Utvikler: Bohemia Interactive
Utgiver: 505 Gamestreet

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen