Spill Braid på PS3

Spill Braid på PS3

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Nå er ventetiden over for Playstation-eiere som liker å torturere de små grå. Det utfordrende og originale plattform-puslespillet Braid blir tilgjengelig på PSN den 12. november i USA, og en europeisk dato skal være like om hjørnet.

IQ-krevende tids-manipulering

I Braid skal du styre en figur gjennom ulike verdener med en særegen, maleri-lignende grafikk hvor du må manipulere tiden for å komme videre.

I hver verden påvirker du tiden på ulike måter, og for å overkomme hindringene må du bruke teknikker som å spole i tiden og å skape parallelle virkeligheter og tidsdimensjoner.

Du må hele tiden tenke kreativt og "utenfor boksen" for å finne ut hvordan du kan utnytte tidsmanipuleringen, og spillet blir stadig vanskeligere.

Braid ble utviklet av det uavhengige studioet Hothead Games og mottok særdeles gode omtaler etter lanseringen i 2008. Spillet har per dags dato en Metacritic-sum på hele 93.

(Kilde: Pressemelding)

Braid

X360
Slippdato: 6. august 2008
Sjanger: Gåteløsning, Plattform
Utvikler: Number None Inc.
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen