Spill Max Payne-forgjengerne nå

Spill Max Payne-forgjengerne nå

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

For noen uker siden rapporterte vi om rykter rundt en relansering av Max Payne 1 og 2 til Xbox 360, gjennom tjenesten Xbox Live Originals.

Denne spekulasjonen har i ettertid vist seg å være berettiget, begge spillene er nå ute på nedlastingstjenesten og 1200 Microsoft-poeng er prisen du må ut med.

Max Payne-spillene relanseres for å bygge opp hypen rundt Rockstars kommende Max Payne 3. De to første spillene var tredjepersonsskytere, utviklet av Remedy. De fortalte historien om den hevngjerrige Max Payne, som etter å ha funnet kone og barn drept sverger å nøste opp narkotikanettverket som har skitnet til New Yorks gater. Det første spillet var en liten revolusjon, med til da uhørt gode ansiktsanimasjoner og spillets bruk av slow-motion, såkalt bullet time, har vært til stor inspirasjon i ettertid.

Så spill i vei!

(Kilde: 1up)

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen