Spill og film på samme plate

Spill og film på samme plate

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Sonys Playstation 3 sliter noe i kampen mot de andre spillkonsollene. PS3 har lenge blitt markedsført som en multimediakonsoll, i tillegg til å tilby spill har konsollen som kjent integrert Blu-ray-leser.

Flere spill er basert på filmer, så hvor genialt hadde det ikke vært å gi ut både spillet og filmen på samme plate? Det er nettopp dette konseptet Sony nå planlegger å introdusere i løpet av året.

Med Blu-ray ligger nemlig lagringskapasiteten på 50 GB, til sammenlikning kan Microsofts Xbox 360 kun tilby 9 GB og Nintendos Wii enda mindre. Dermed ligger mulighetene for store mengder innhold åpne.

Konseptet utvikles i disse dager, og Sony mener de vil ha slike hybridplater klare i løpet av året. Det skal forøvrig også være mulig å overføre filmene til PSP via konsollen.

(Kilde: Videobusiness)

Kommentarer (31)

Forsiden akkurat nå

Til toppen