Spill Railroad Tycoon gratis

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Railroad Tycoon kom i 1990, og regnes for å være en av forfedrene til dagens "tycoon-spill". Her er målet å bygge opp og drive ditt eget jernbanenettverk, som knytter sammen byer og fabrikker over hele de store spillområdene.

Sid Meier's Railroads!
Sid Meier's Railroads!

Ved å frakte passasjerer og post mellom byene og råmaterialer til og fra fabrikkene vil du ikke bare få pengene til å trille inn på kontoen din, men du vil også hjelpe omgivelsene dine å vokse, etter som fabrikkene tjener mer penger og byene får flere varer.

I forbindelse med promoteringen av Sid Meier's Railroads!, har 2K Games og Firaxis nå gitt ut den originale utgaven av Railroad Tycoon helt gratis, slik at både nye og gamle spillere kan kose seg med å legge jernbane i denne klassikeren.

I og med at Railroad Tycoon ble lansert så tidlig som i 1990, sier det seg selv at grafikken ikke holder et særlig høyt nivå med tanke på dagens standard, men den er ren og funksjonell, og burde ikke stå i veien for gameplayet.

Arkivet inkluderer manual og referansekort, fullversjonen av spillet, og en DOS-emulator som er nødvendig å bruke for å kunne kjøre det på et moderne Windows-system. Pakken er totalt på 15 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen