Spillheltinner kaster klærne

Carla Valenti, som er en av hovedpersonene i den kommende interaktive thrilleren Fahrenheit, dukker opp i all sin virtuelle prakt i det neste (amerikanske) nummeret av Playboy, og hun får følge av barmfagre "jomfruer" fra Blitz: The League, God of War, 50 Cent: Bulletproof, Darkwatch, Playboy: The Mansion - Private Party og Hellgate: London.

Dette er langt fra første gangen Playboy satser på falske pupper for å tiltrekke seg lesere, og det er heller ikke første gangen disse falske puppene er virtuelle. I fjor fikk nemlig mannebladets lesere kose seg med bilder av halvvampyren Rayne og en rekke andre spillheltinner, og dette ser de ut til å ha satt stor pris på.

I motsetning til forrige års bildereportasje, kommer ikke spilljentene fra oktobernummeret til å bli å finne inne i selve bladet. I stedet blir de å finne på medfølgende samlekort. Totalt blir det åtte kort, og hvert blad kommer med fire av dem, så de som skulle føle behov for å få alle sammen blir pent nødt til å kjøpe to versjoner av bladet.

Kommentarer (26)

Forsiden akkurat nå

Til toppen