Splitte mine bramseil!

Splitte mine bramseil!

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Avast, me hearties! 19. september avholdes den årlige ”International Talk Like a Pirate Day” som ble startet av de to selvutnevnte piratene Cap’n Slappy og Ol’ Chumbucket i 1995. Fenomenet har spredd seg blant ivrige landkrabber som skabben sprer seg på et piratskip, og Monkey Island-skaperne hos Lucasarts og Telltale vil også være med på leken.

Lørdag feirer de dagen med å gi bort første episode av Tales of Monkey Island til piratpris, altså gratis, og tilbyr samtidig The Secret of Monkey Island: Special Edition til halv pris for Iphone, Ipod Touch og PC (Steam og Direct2drive). Ahoy!

Så finn frem trefoten, kroken og øyelappen og last ned første episode av Tales of Monkey Island fra Telltales nettsider fra og med klokken ett natt til lørdag norsk tid, ellers kjølhaler vi deg, din skitne sjøhund!

Anmeldelse av episoden finner du naturligvis hos oss. Arrr!

Tales of Monkey Island - Chapter 1: Launch of the Screaming Narwhal

The Secret of Monkey Island (Special Edition)

Tales of Monkey Island - Chapter 2: The Siege of Spinner Cay

Kommentarer (16)

Forsiden akkurat nå

Til toppen