Stadig flere spiller Battlefield Heroes

Stadig flere spiller Battlefield Heroes

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Battlefield Heroes har rekrutterert spillere i høyt tempo siden lanseringen sommeren 2008, og nå melder EA at en ny milepæl er nådd.

Populær tegneseriekrig

Battlefield Heroes, utviklet av svenske EA DICE, er et nettbasert tredjepersons-krigsspill som er gratis å laste ned og spille, men med mulighet til å betale for diverse oppgraderinger og konfigureringer.

Nytt kart med nye muligheter
Nytt kart med nye muligheter

Allerede kort tid etter at spillet ble sluppet hadde én million brukere registert seg, og i slutten av september i år var tallet kommet opp i to millioner.

Og det tegneserie-aktige Battlefield-spillet ser ut til å fortsette å begeistre, for nå har brukermassen kommet opp i hele tre millioner med fortsatt hurtig vekst.

Ifølge EA registrerer over 50.000 nye spillere seg hver uke, og hittil er det til sammen blitt spilt over 150 millioner fem-minuttsrunder med over 300 millioner kills.

Nytt kart

EA markerer nå suksessen ved å lansere et helt nytt kart hvor spillerne kan boltre seg i solnedgangen på en øy. Kartet heter Sunset Showdown og inneholder ett sentralt kontrollpunkt på toppen av en bakke.

Kartet legger opp til lagarbeid, og alle klassene må benyttes både til å angripe og til å forsvare kontrollpunktet. Det finnes både åpne, stridsvogn-vennlige områder og steder som gir mer beskyttelse til infanteri.

Battlefield Heroes kan lastes ned fra hjemmesiden.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (18)

Forsiden akkurat nå

Til toppen