Star Trek: Elite Force II i trykken

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Ved å bruke et imponerende arsenal, skal spillerne gjennom en rekke oppdrag hvor de skal hacke og kjempe om friheten og alt som er godt i universet. Her vil du kunne møte et stort antall helt nye skapninger, men også de som er mer typiske for franchisen, slik som Borg og Romulans. Etter den triumferende hjemkomsten til kaptein Janeway og mannskapet til alpha-kvaderanten, blir gruppen din satt på deres dødeligste oppdrag så langt. Du og dine utvalgte skal "feriere" ombord på føderasjonsskipet U.S.S. Enterprise, det kjente stjerneskipet fra blant annet TV-serien The Next Generation.

Likevel lar Star Trek: Elite Force II deg utforske mer eksotiske områder slik om andre verdener, og gravitasjonsløse miljøer. Nye våpen og oppdrag med forskjellige endinger, skal gi spilleren en mer variert spillopplevelse. Med sine 11 oppdrag, er spillet i følge utviklerne det største Elite Force-spillet så langt. Spillet er utviklet av Ritual Entertainment, og forventes i butikkene i slutten av måneden.

Forsiden akkurat nå

Til toppen