Star Wars Galaxies åpner kontoer

Star Wars Galaxies, Sonys enorme og svært så populære onlinespill er bygget på den kjente filmlisensen ved samme navn. Spillet lar deg ganske enkelt leve i den eventyrlige Star Wars-verdenen, hvor du kan bli alt fra dyretemmer til ekspert i kampsport. Spillere oppfordres også til å velge side i den evigvarende, galaktiske konflikten.

Da spillet opprinnelig ble lansert i USA i fjor sommer, var det mange vitale funksjoner utviklerne hadde valgt å ikke inkludere. Spillet møtte mye motstand, da disse var alle gameplayfunksjoner som de fleste mente sto sentralt i Star Wars-universet. Dette inkluderte muligheten til å ri på dyr, kjøre rundt i små landspeedere og bygge spillerstyrte byer.

Sony har vist stort innsats og engasjement for spillet, og i de siste månedene har disse funksjonene blitt rullet ut i spillet én etter én. Spillere kan nå bygge byer, bli politikere, ri på forskjellige Star Wars-dyr, samt suse rundt på planetoverflaten med forskjellige doninger.

Derfor prøver nå Sony å få tilbake de spillerne som avsluttet kontoen sin før alle disse funksjonene ble lagt inn i spillet. Dette er utvilsomt et veldig kløktig triks som helt sikkert vil gjøre mange tidligere spillere igjen hektet på Star Wars-tittelen. Hvis du er i besittelse av en konto som har utgått, kan du derfor fra og med 20. januar få spille i hele to uker uten å betale abonnementsavgiften.

Kommentarer (13)

Forsiden akkurat nå

Til toppen