Starcraft II selger i bøtter og spann

Starcraft II selger i bøtter og spann

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Starcraft 2 var før lansering antakelig det mest etterlengtede strategispillet noensinne. Nå, bare dager etter lansering kan Blizzard selv melde om at det også er det hurtigst selgende spillet i sjangeren.

Starcraft II: Wings of Liberty brukte ikke mer enn 24 timer på å runde millionen. Etter 48 timer var spillet opp i over 1,5 millioner solgte eksemplarer. Dette må sies å være ekstremt sterkt, spesielt for et PC-spill.

Dette gjør at Starcraft II allerede er det mestselgende PC-spillet så langt i år. Ikke så overraskende med tanke på hvor populær den over ti år gamle forgjengeren fortsatt er den dag i dag.

Vår anmelder sa seg i likhet med hundretusener av gamere fornøyd med det etterlengtede strategispillet og kalte det en «virkelig verdig fortsettelse av en stor klassiker.»

Les også: Anmeldelse: Starcraft II: Wings of Liberty
Les også: Starcraft II får 3D-oppdatering
Les også: Førsteinntrykk: Starcraft II


(Kilde: Eurogamer)

StarCraft II: Wings of Liberty

Windows
Slippdato: 27. juli 2010
Sjanger: Strategi
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Activision Blizzard

Kommentarer (27)

Forsiden akkurat nå

Til toppen