Steam har Ubisoft-uke

Steam har Ubisoft-uke

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Å kjøpe digitalt innhold på nett er svært populært for tiden. Pioneren innenfor dette området når det kommer til spill, Steam, kjører nå daglige tilbud på utvikleren og utgiveren Ubisoft sine titler.

Ubisoft er et kjent spillselskap med røtter i Frankrike og er i dag blant de største leverandørene av tredepartsspill til konsoller og PC. Selskapet er blant annet kjent for navn som Prince of Persia, Splinter Cell, Assassin's Creed og Rayman.

Uhorvelig store rabatter ventes, ettersom Ubisofts storselger Assassin’s Creed, som var gårsdagens spill, kunne kjøpes og lastes ned for halv pris. Hvilke spill håper du kommer på tilbud de andre dagene i uken? Følg med, for tilbudene varer bare en dag.

Er du en av de som boikottet Steam etter at de innførte euro som valuta og beregnet én euro per dollar, så bør du kanskje likevel gi tiltaket en ny sjanse, om enn bare denne uken. Et prisavslag på så mye 50% kan ganske lett være større enn den økte prisen som følger av valutaendringen.

(Kilde: Kotaku )

Kommentarer (12)

Forsiden akkurat nå

Til toppen