Steam tilbyr ekstrainnhold

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Ved hjelp av Xbox Live Marketplace og Playstation Network-butikkene har det blitt stadig mer vanlig at spillutviklere tilbyr nedlastbart ekstrainnhold for betaling. Noen har tatt det så langt å planlegge å finansiere spill utelukkende med mikrotransaksjoner.

Å tilby slikt innhold fra innsiden av spill har så langt vært en trend som ikke har gjort seg gjeldende for PC-plattformen i like stor grad som på konsoll. Enkelte tilleggspakker til multiplattformspill har for eksempel kun vært tilgjengelig til konsollversjonene.

Så enkelt er det å kjøpe ekstrainnhold på Steam.
Så enkelt er det å kjøpe ekstrainnhold på Steam.

Nå legger derimot Valve til rette for å tilby ekstrainnhold mot betaling på sin Steam-tjeneste, også inne fra menyene til hvert enkelt spill. I tillegg skal det være mulig å kjøpe innhold til spill man opprinnelig ikke har kjøpt på Steam.

I første omgang er det spillet The Maw som har lagt ut to ekstra brett ved navn Brute Force og River Redirect for salg, til den nette sum av €1,20 per stykk.

(Kilde: Valve)

Kommentarer (32)

Forsiden akkurat nå

Til toppen