Superhelter går online

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Utviklerselskapet Gazillion Entertainment, som ble startet i 2005, har gått fra å være et relativt ukjent navn til å opparbeide seg over 300 ansatte fordelt på en rekke studioer. Nå har de også fått til en avtale med tegneseriegiganten Marvel Comics om å lage en hel serie onlinespill basert på Marvel-figurene.

I følge Gazillion-sjef Robert Hutter skal avtalen gå over 10 år, og selskapet skal ha mulighet til å lage et ubegrenset antall onlinespill i Marvel-universet.

Et av spillene som allerede er under utvikling er basert på Super Hero Squad, som opprinnelig var en serie leketøy med "barnevennlige" og stiliserte utgaver av Marvel-heltene. Nå utvides merkenavnet med en animasjonsserie på Cartoon Network og et spill.

Spillet, som utvikles av utviklerstudioet The Amazing Society, rettes mot et bredt publikum, og skal slippes allerede høsten 2009.

Nyheten er nok oppløftende for mange Marvel-fans som ble skuffet da Microsoft kansellerte Marvel Universe Online.

(Kilde: Venturebeat)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen