Ta rotta på kameratene dine – i kveld

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Heroes of Newerth er et strategispill med fokus på kraftige helte-enheter. Spillet er spesielt myntet på å gi best mulig flerspilleropplevelse, og lar opptil ti spillere ta plass på to lag. Målet er å rasere basen til motstanderne. Spillet er laget av S2 Games, kjent for Savage-spillene.

Heroes of Newerth slippes til Windows, Mac og Linux på tampen av året, men allerede nå kan noen heldige utvalgte delta i den lukkede betatesten som pågår. Vi har fått tak i 500 nøkler å dele ut til våre lesere.

Du kan lese mer om spillet i denne artikkelen.

De 500 første som svarer korrekt på spørsmålet får automatisk en e-post med tilgangsnøkkel og de nødvendige instruksjonene. Husk derfor å skrive riktig e-post-adresse!

Nøklene sendes ut en gang i timen til det er tomt, så hvis du ikke umiddelbart får svar er det bare å smøre seg med tålmodighet.

  1. Hva heter modifikasjonen som er inspirasjonen bak Heroes of Newerth?

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen