Table Tennis for Wii dropper onlinespill

Det er fortsatt tøffe tider for Wii-eiere som liker å spille over nettet. Nå har Rockstar føyet seg inn i en lang rekke utviklere som dropper nettbasert flerspiller i Wii-spillene sine. Den kommende Wii-versjonen av Table Tennis vil nemlig ikke ha noen muligheter for nettspilling, slik originalversjonen for Xbox 360 hadde.

Alternativ tekst mangler
Bilde fra 360-versjonen

I følge en artikkel hos britiske Computer & Video Games har Rockstar fortalt at de fokuserer alle kreftene sine på å skape det mest avanserte kontrollsystemet til nå sett på Wii, og at de derfor ble nødt til å droppe implementeringen av onlinebasert flerspiller.

Computer & Video Games har selv testet spillets kontrollsystem, og mener det fungerer veldig godt. Men dette hindrer dem ikke i å stille seg skeptisk til Rockstars begrunnelse for manglende flerspiller. De skjønner nemlig ikke hvorfor det ikke er mulig å både lage et godt kontrollsystem og onlinebasert flerspiller i samme Wii-spill.

Table Tennis ble i alle fall svært godt mottatt på Xbox 360, hvor det fikk karakteren åtte. Les vår omtale for mer informasjon om den versjonen av spillet.

Rockstar Games Presents Table Tennis

Wii
Slippdato: 26. oktober 2007
Sjanger: Sport
Utvikler: Rockstar San Diego
Utgiver: Take 2

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen