Tales-spill til flere konsoller

Tales-spill til flere konsoller

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Tales-serien innehar en spesiell plass i hjertene til mange og Namcos rollespillserie er representert på de fleste moderne konsoller i dag.

Det lovende Tales of Vesperia ble presentert som et spill eksklusivt til Xbox 360. Nå kan utsultede rollespillfans likevel puste lettet ut, det viser seg at spillet er under utvikling til PS3 også.

Tales of Vesperia er det tiende hovedspillet i serien og er allerede utgitt i USA og Japan. Det skal finne veien til Europa i løpet av dette året en gang.

I tillegg til dette, har to nye Tales-spill blitt annonsert. Tales of Grace er et kommende Wii-spill, og det første rene Tales-spillet til konsollen. Spillet skal være et tradisjonelt innskudd i serien, og et rollespill av japansk type, men noe særlig mer vet vi ikke ennå.

Tales of VS til PSP, er sterkt inspirert av Dissida: Final Fantasy, som vi skrev om forleden dag. Velg din favorittkarakter fra Tales-universet og finn ut hvem som virkelig er den sterkeste.

(Kilde: 1UP)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen