Tecmo kunngjør Ninja Gaiden DS

Tecmo har nå kommet med den offisielle kunngjøringen om at Ninja Gaiden er på vei til Nintendo DS. Her loves vi intens kamp, stilfull 3D-grafikk og innovativ bruk av DS-ens styluspenn. Spillet følger Ryu Hayabusa på eventyr, og inneholder en helt ny Ninja Gaiden-historie.

Pressemeldingen forteller at vi får løpe, hoppe, kaste shurikens og ninjamagi ved hjelp av styluspennen. DS-en kan holdes med en hand, som en bok, for at det skal være lettere å kontrollere spillet ved hjelp av stylusen, samtidig som du får større overblikk over spillområdet.

Ninja Gaiden: Dragon Sword ventes å være ferdigutviklet innen oktober, og er Team Ninjas første spill for Nintendos vesle håndholdte. Yoh Watanabe, som er markedsføringssjef hos den japanske utvikleren, forteller:

– Vi synes det er veldig spennende å bringe Ninja Gaiden tilbake til en Nintendo-plattform. DS-en vil tillate spillerne å kontrollere ninjamester Ryu Hayabusa kutt for kutt ved hjelp av stylusen, på en måte som aldri tidligere har vært mulig i denne serien. Dragon Sword vil bli den definitive ninjaopplevelsen på DS.

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen