Tegnede ninjaer på Wii

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Utviklerstudioet Vanillaware som lagde Odin Sphere til Playstation 2 kommer nå med et nytt sideskrollende actionrollespill ved navn Muramasa: The Demon Blade, denne gangen med japansk mytologi som tema.

Vakre landskap og hardtslående ninjaer.
Vakre landskap og hardtslående ninjaer.

Vanillaware er tydelige stolte av den håndtegnede 2D-grafikken til spillet, og det med god grunn. Bildene viser et visuelt nydelig spill, som for et utrenet øye ligner på Okami.

Spilleren får ta kontroll over en mannlig ninja eller en kvinnelig kunoichi, som avanserer både horisontalt og vertikalt gjennom brettene, mens de bruker ulike ninja-krefter.

Handlingen legges den mystiske Genroku-æraen i oldtidens Japan. Den maktsyke herskeren Tsunayoshi Tokogawa havner i konflikt om de mektige, men forheksede demonsverdene, som sies å forårsake tragedier, galskap og dødsfall. Tokogawa provoserer sverdene til å mane frem drageguder, demonguder og onde ånder.

Spillet er eksklusivt til Nintendo Wii, og kommer til Europa i november i år.

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen