The Force Unleashed får slippdato

The Force Unleashed får slippdato

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

LucasArts har endelig fastsatt en slippdato for det neste spillet lagt til Star Wars-universet. Sith-lærlinger kan merke seg den 19. september som dagen de endelig kan begynne å jakte på Jedier.

Spillmotoren og fysikkmotoren får kjørt seg når en Storm Trooper blir banket.
Spillmotoren og fysikkmotoren får kjørt seg når en Storm Trooper blir banket.

Star Wars: The Force Unleashed er et tredjepersons actionspill og foregår mellom Star Wars: Revenge of the Sith og Star Wars: A New Hope. Du påtar deg rollen som Darth Vaders hemmelige lærling og skal hjelpe Sith-fyrsten med å utrydde de gjenværende Jediene. Om lojaliteten til Vader holder gjennom hele spillet gjenstår å se.

En av de mest spennende nyhetene i The Force Unleashed er Digital Molecular Matter, en spillmotor som skal gi realistisk ødeleggelse av forskjellige stoffer. Et hardt slag mot metall vil få det til å bøye seg, mens treverk blir splintret av et lignende slag.

I tillegg brukes Havok til fysikk og Euphoria for å animere spillfigurene. Resultatet skal være en svært interaktiv spillverden som reagerer på hvordan du kjemper og bruker omgivelsene.

LucasArts står selv for utviklingen av PlayStation 3- og Xbox 360-utgavene av spillet, og samarbeider med Krome Studios om utviklingen til Wii, PlayStation 2 og PSP. DS-utgaven av spillet er det n-Space som står for.

Kommentarer (24)

Forsiden akkurat nå

Til toppen