The Matrix Online: Utgivelsesdato og betatest

Nå har Sega og Monolith kunngjort lanseringsdatoen til The Matrix Online. Amerikanske gamere får teste spillet allerede 22. mars, mens vi europeere må vente til 8. april før vi får muligheten til å kjøpe det i butikkene. Om du har problemer med å vente, kan du imidlertid prøve å sikre deg en plass på den europeiske betatestingen av spillet.

Det første du må gjøre for å få en slik plass er å registrere deg hos Sega City (følg lenken nederst). Når du har gjort dette vil du i løpet av uken få informasjon via e-post om hvordan du må gå frem om du ønsker å ta del i betatestingen. Det er ikke klart når selve betatestingen begynner.

For de som har bodd under en stein i de siste par årene, kan vi fortelle at The Matrix Online er et MMORPG-spill som foregår i Matrix-universet, hvor mesteparten av handlingen foregå i et enormt bylandskap. Kampen står mellom tre fraksjoner: Opprørerne, maskinene og merovingianerne. Spillet utvikles i samarbeid med Wachowski-brødrene, og står utvilsomt høyt på ønskelista til Matrix-tilhengere verden over.

The Matrix Online

Windows
Slippdato: 8. april 2005
Sjanger: Massivt online
Utvikler: Monolith Productions
Utgiver: SEGA Europe

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen