The Matrix Onlines siste time

The Matrix Onlines siste time

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

MMO-spillet The Matrix Online, som offisielt ble lansert 22. mars 2005, har nå tatt sitt siste åndedrag. Spillet ble utviklet av Monolith Productions (som sto bak F.E.A.R. og Condemned) i samarbeid med Warner Brothers. Kort tid etter at spillet kom på markedet, overtok Sony Online Entertainment driften av online-spillet. Ved midnatt 31. juli kuttet Sony tilkoblingen til serverne og The Matrix ble mørklagt for godt.

I spillet fikk du muligheten til å fortsette The Matrix-historien der filmene sluttet. Du kunne knytte deg til en av spillets tre hovedorganisasjoner (Zion, The Machines, The Merovingian) for så å utføre oppdrag for å fremme organisasjonens ideologi. Du spilte som en Coder, Hacker eller Operative, og gjennom mange live-events og kontinuerlig utvikling av historien fikk spilleren muligheten til å forme utfallet av kampen som utspant seg om matrisens skjebne.

Men nå er det altså slutt og det har ikke kommet noen uttalelser om et nytt Matrix-prosjekt. Gutta i Giant Bomb fulgte den siste timen i The Matrix Online:

(Kilde: Giantbomb.)

The Matrix Online

Windows
Slippdato: 8. april 2005
Sjanger: Massivt online
Utvikler: Monolith Productions
Utgiver: SEGA Europe

Kommentarer (14)

Forsiden akkurat nå

Til toppen