The Moment of Silence til Skandinavia

Digital Jesters ser ut til å være på fremmarsj. Mens de i starten i hovedsak konsentrerte seg om Storbrittannia har de nå begynt å gi ut spill i andre territorier. I dag kunngjorde de at de har utvidet utgivelsesavtalen for det konspirasjonsfylte eventyrspillet The Moment of Silence til også å gjelde Skandinavia, Benelux-landene og Sør-Afrika. Spillet skal etter planen lanseres til neste måned, og sjefen hos Digital Jesters, Terry Malham, har dette å si:

- Eventyrspilltilhengere har fått dårlig behandling i det siste, og derfor er vi opptatt av å bringe The Moment of Silence til så mange spillere som mulig. Disse utgivelsesavtalene utenfor vårt hjemterritorium er de første stegene på veien til å bli et virkelig internasjonalt selskap, så vi skal gjøre det vi kan for at spillet skal bli så populært som mulig.

The Moment of Silence har allerede blitt lansert i Tyskland, hvor det har høstet god kritikk til nå. Dermed tyder alt på at de som liker eventyrspill av den gode, gamle sorten har mye å glede seg til. For mer informasjon om dette spillet kan du besøke det offisielle nettstedet (ved å følge lenken nederst på siden) eller vår produktoversikt (ved å følge lenken til høyre for artikkelteksten).

The Moment of Silence

Windows
Slippdato: 19. november 2004
Sjanger: Eventyr
Utvikler: House of Tales
Utgiver: Digital Jesters

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen