The Sims inntar middelalderen

The Sims inntar middelalderen

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Et Sims-spill satt i middelalderen har vært ventet en stund, men annonseringen, som vi gjettet ville komme på E3, har altså drøyet til nå.

Les også: EA vil gi deg skaperglede

Dagens andre avsløring fra EA Play lover oss en helt ny type Sims-spill, der vi ifølge pressemeldingen skal få styre både konger, dronninger, riddere, trollmenn, smeder og skalder:

– The Sims Medieval tilbyr en ny måte for spillere å oppleve The Sims på. Spillet vil inneholde elementer som vil appellere til tilhengere av strategi- og rollespill, slik som oppdragsbaserte spillmekanikker og styringen av et kongerike.

Oppdragene vil omfatte å smi et legendarisk sverd, arrangere et kongelig bryllup, beskytte kongeriket fra en ond trollman og finne ungdomskilden, og ifølge pressemeldingen vil hvert av dem utspille seg ulikt avhengig av hvilken helt man bruker.

Spillet skal gi oss en rekke valg, som for eksempel hvorvidt man skal ekspandere kongeriket på en aggressiv eller konstruktiv måte, og hvorvidt man skal fokusere på egen rikdom eller folkets velferd.

I sann Sims-tradisjon vil vi også kunne endre utseendet på heltene, samt avgjøre deres egenskaper og mangler.

The Sims Medieval slippes etter planen til Windows og MacOS våren 2011.

Les også: Anmeldelse: The Sims 3: Drømmejobben
Les også: Anmeldelse: The Sims 3

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen