The Sopranos blir spill

THQ har kunngjort at de lager et spill basert på TV-serien The Sopranos, hvor vi følger den amerikanske mafiasjefen Tony Soprano og omgangskretsen hans. Spillet kommer til Xbox 360 og PS2, og Sopranos-tilhengere kan glede seg til å høre stemmene til de fleste viktige skuespillerne i serien, inkludert James Gandolfini (som spiller Tony Soprano).

En mafiakrig er i anmarsj i Philadelphia, og de mektigste familiene i New Jersey er på kollisjonskurs. Som sønnen til "Big Pussy" har du blitt født inn i organisasjonen, og nå får du sjansen til å demonstrere din lojalitet overfor Tony Soprano. Du må samle inn penger fra lokale butikkeiere, beskytte området ditt mot andre gangstere og oppnå respekt hos familien for å klatre i rangstigen.

Underveis får du ordre fra Paulie, Silvio, Christopher og Tony, som befinner seg i kjente omgivelser (som Bada Bing!, Nuovo Vesuvio's og Satriale's). Spillets historie har blitt laget i samarbeid med David Chase, skaperen av TV-serien. Lanseringen vil finne sted i perioden før jul.

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen