Tilbake til Mogadishu

I dette nye krigsspillet fra Groove Games får spilleren oppleve kamphandlingene i Mogadishu i 1993, som tidligere har blitt skildret i filmen (og spillet) Black Hawk Down. Her får du lede et team gjennom byens gater, som er kontrollert av fiendtlige opprørerstyrker, og du får reise både til fots og i kjøretøy som Humvee og Black Hawk-helikoptre.

Gruppen din kan kontrolleres ved hjelp av enkle kommandoer, og når kulene begynner å fly rundt ørene deres, kan dere få luftstøtte i form av Little Birds og Black Hawk-helikoptre. Spillet kommer med ni våpen, inkludert M9 Beretta, CAR-15, M16 med M203 granatkaster, MG249 SAW, M40A1 snikskytterrifle, hagle og LAW-rakettkaster.

Utviklingen er det Jarhead Games som står for, og de har tidligere stått bak titler som Marine Sharpshooter 1 og 2 og World War II Sniper. Army Ranger: Mogadishu skal lanseres i USA allerede 14. juni, til redusert pris. Det er ikke klart om spillet kommer til Europa, men det er sikkert mulig for spesielt interesserte å importere fra amerikanske nettbutikker, da prisen er godt under 200 kroner.

Skulle du ha lyst på mer informasjon om dette spillet, kan du besøke det offisielle nettstedet.

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen