To nye videoer fra Boiling Point

Med en god miks av elementer fra rollespill og mer tradisjonelle action-spill, tilbyr Boiling Point: Road to Hell (tidligere kjent som Codename: Xenus) en unik og egenartet spillopplevelse. I strid med tradisjonelle spill som låser spilleren til en gitt historie som man skal spille seg igjennom, lar Boiling Point spilleren ta valgene selv.

Plassert i en verden med en total utstrekning på 625 kvadratkilometer, er det fritt fram hvordan spilleren ønsker å oppnå det endelige målet, nemlig å finne tilbake til datteren sin. Hovedpersonen, Saul Meyer, spilles av den sørafrikanske skuespilleren Arnold Vosloo.

Den ene nye videoen (last ned her - 21 MB, WMV), som er den andre offisielle Boiling Point-traileren fra Atari, slippes egentlig for allmennheten før 11. april. Men Gamer.no har har som eneste norske medie fått lov til å legge den ut allerede i dag.

I videoen blir vi kjent med spillverdenen, atmosfæren, historien og ulike karakterer, i selskap med meksikansk-inspirert musikk. Spillbrettet i Boiling Point domineres av seks ulike organisasjoner som ikke alle er mors beste barn, spesielt ikke i forhold til hverandre.

Den andre videoen (last ned her - 56 MB, AVI) er del to i en serie videoer om fremkomstmidlene i spillet. Denne gangen får se bruk av helikopteret i nærkamp og luft-bakke-kamp, anti-luft-skyts, stridsvogn, og akrobatiske øvelser med et privat småfly. For å få penger til å kjøpe nye kjøretøyer, må spilleren utvikle relasjoner til de ulike grupperingene, og ta på seg oppdrag for disse.

Boiling Point har norsk utgivelsesdato 20. mai.

Kommentarer (16)

Forsiden akkurat nå

Til toppen