Tony Hawk Ride avslørt

Tony Hawk Ride avslørt

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det har lenge florert rykter om nøyaktig hva det nye Tony Hawk-spillet vil levere for å konkurrere med nykommeren Skate. Nå har Activision endelig løftet på sløret: Tony Hawk Ride vil kreve at du faktisk skater!

Spillet, som ifølge utviklerne selv er en total revolusjon fra de gamle spillene, vil kreve et ekte skateboard. Eller i hvert fall noe tilsvarende, spillet vil bli levert med et egenutviklet "motionboard", en form skateboard uten hjul. Brettet vil være bevegelsefølsomhet i alle retninger, ergo vil du for eksempel selv måtte spinne 180 grader for å faktisk gjøre en 180. Brettet skal være utviklet i tett samarbeid med Tony Hawk og mesteren selv skal tilsynelatende være særdeles fornøyd med resultatet.

Annonseringen kom via spillets nylanserte hjemmeside og avslører at spillet vil komme til Playstation 3 og Xbox 360, og sa ingenting om noen Wii-utgave, men så godt som samtlige spillnettsider spekulerer i at en Wii-utgave også vil komme.

(Kilde: Gamespot.com)

Kommentarer (22)

Forsiden akkurat nå

Til toppen