Top Spin til PC

Top Spin har allerede blitt utgitt til Xbox, og har generelt fått god kritikk verden over. Gamer.no gav spillet karakteren syv, og beskrev det som et godt enspillerspill, men suverent i flerspiller. PC-eiere bør derfor være glade for å høre at PC-versjonen vil inneholde de samme mulighetene for flerspiller som Xbox-versjonen hadde, både via Internett og LAN.

Top Spin utvikles av det franske studioet Power and Magic Development, og lar deg velge blant en hel rekke ekte tennisspillere (som Anna Kournikova, Pete Sampras og Lleyton Hewitt). Etter hvert som du spiller og blir bedre vil du også få mulighet til å utvikle spillestilen til karakteren din. Dessuten kommer spillet med treningsmodus hvor du kan lære deg å utføre vanskelige slag som får publikum til å hyle og motspilleren din til å skjelve.

Det er lenge siden vi har fått et ordentlig tennisspill på PC-en, så dette spillet burde bli et velkomment syn i butikkhyllene for mange. PC-versjonen av Top Spin skal komme i salg i september. For mer informasjon om spillet kan du lese omtalen av Xbox-versjonen.

Top Spin

Windows
Slippdato: 29. oktober 2004
Sjanger: Sport
Utvikler: Power and Magic Development
Utgiver: Atari

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen